Janod magneettilelu Tunteet UUTUUS

Janod Magneettisen tunnepelin avulla opitaan tunnistamaan ja nimeämään tunteita ja harjoitellaan vuorovaikutustaitoja. Auta lasta tunnistamaan ja käsittelemään tunteita magneettisen tunnepelin avulla.

Tämä ajankohtainen tunnetaitoja kehittävä lelu sisältää pelilaudan, 27 magneettiosaa ja 20 kaksipuolista korttia. Korttien toisella puolella on kuvattu arkipäiväisiä tilanteita, joihin liittyy jokin tunne. Kortin toisella puolella on kuvattuna ilme ja tunnetta kuvaavia symboleita.Tunteisiin tutustuminen aloitetaan ottamalla kuvakortti. Yhdessä aikuisen kanssa pohditaan mitä kuvassa tapahtuu ja minkälaisia tuntemuksia kuvan tilanne aiheuttaa kuvan lapsessa: ”Lapsi on äidin sylissä. Ulkona salamoi ja ukkonen jyrisee. Miltä kuvan lapsesta mahtaa tuntua?” Lapsi valitsee magneettiosista hahmon ja tunnesymbolin, jotka hänen mielestään parhaiten kuvaavat kortin tunnetta. Lapsi luo alustalle magneettiosista hahmon ja lisää viereen tunnesymbolit. Tilannekortin kääntöpuolella on kuvattuna kyseinen tunne.

Pienemmät lapset voivat yksinkertaisesti vain kopioida kortin ilmeen alustalle. Toki lapsen valitsema tunne voi olla eri, kuin kortissa kuvattu. Pelissä onkin tarkoitus keskustella, miksi lapsi valitsi juuri sen hahmon, jonka hän valitsi. Aikuinen voi ohjata lasta lisäkysymyksillä ja kuvailulla. Pelipakkauksen kannessa on peili, jonka avulla myös lapsi voi kokeilla miltä kyseinen tunne näyttää omilla kasvoilla. Mukaan voi ottaa myös koko kehonkielen tuntemuksen ja näytellä tunteita luovaan roolileikkiin eläytyen.

Ikäsuositus: 2-5 -vuotiaille.

Janod magneettilelu Tunteet UUTUUSJanod magneettilelu Tunteet UUTUUSJanod magneettilelu Tunteet UUTUUS
 Janod magneettilelu Tunteet UUTUUS

Hinta: 32.00 €
Tuotekoodi: 108849

 
Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää